top of page
Agapanthus Blues BrothersV1-01.png

Agapanthus Music Collection® is binnenkort verkrijgbaar bij
De Jong Plant B.V.

 

De agapanthus - Afrikaanse lelie - is een prachtige majestueuze tuin- en terrasplant. Met de Agapanthus Music Collection® kunnen klanten genieten van een waar tuinfeest.

Wist je dat we onze productfoto's wekelijks updaten op Floriday?​ ​

 

Zo maken we het gemakkelijk voor u en uw klanten om de kwaliteit van onze plant en de groei te controleren.

BEZOEK FLORIDAY

We hebben ons hortensia-assortiment vernieuwd met een gevarieerd assortiment van 2 liter planten. De bekendste hortensiamerken zoals Forever & Ever, Magical Hydrangea, Music Collection en Garden Lights zijn nu verkrijgbaar met een speciale potcover.

Bekijk al deze producten in de online catalogi.

Naast de gangbare Hortensia's van 5 liter en 10 liter bieden wij u nu een speciale tafelhortensia onder het gloednieuwe concept Colour Your Table®. Dit concept is verkrijgbaar in twee kleuren; roze en paars. 

 

Vraag ons team naar de beschikbaarheid.

We zijn druk bezig geweest met het vernieuwen van ons assortiment voor het komende seizoen. Met trots presenteren wij u onze gloednieuwe catalogi met de Spring Collection, Summer Collection en onze Future Plants Range.

DOWNLOAD CATALOGI

Tijdens COVID vinden de meeste tentoonstellingen en open dagen niet plaats. Mocht u echter interesse hebben om onze kwekerij te bezoeken. Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen. We leiden u graag rond en presenteren u ons gevarieerde assortiment.

Team De Jong Plant B.V.

BEZOEK ONS BEDRIJF

tourist-take-a-photo-of-hydrangea-flower

RAAK GEÏNSPIREERD

BEZOEK ONS

Alfensvaart 11
2771NM, Boskoop

info@dejongplant.nl

+31(0)172 210 115

bottom of page